Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is voor iedereen, die je even in het hier en nu en nergens anders laat zijn. Dat is 100% ontspanning. Even een moment van aandacht voor jezelf.

Herken je bij jezelf klachten als stress, spanning, vermoeidheid en moeilijk in slaap kunnen komen, dan kan een ontspanningsmassage een uitkomst voor je zijn. De massage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor er een snellere afvoer van afvalstoffen op gang komt. Dit helpt bij het ontgiften van het lichaam.

Een ontspanningsmassage kan gecombineerd worden met cupping. Cupping is eigenlijk een omgekeerde massage. In plaats van het aanbrengen van druk op spieren, zorgt cupping voor zuigkracht om huid, weefsel en spieren omhoog te trekken. Het doel van cupping is om de circulatie te verbeteren, pijn te verlichten en de gifstoffen die opgeslagen liggen in de fascia van het lichaam eruit te trekken. Het stimuleert de stroom vers bloed, lymfe en Qi, de levensenergie in het lichaam. Drink altijd voldoende water na een massage.

Een massage laat je stralen!